Zorgt u voor iemand met dementie?

19 april 2022  

Zorgt u voor iemand met dementie? Laat Alzheimer Nederland weten hoe het met u gaat en wat uw ervaringen zijn met de professionele zorg en ondersteuning. Dit kan door de Dementiemonitor in te vullen.

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten wat er leeft onder mantelzorgers. Door zoveel mogelijk informatie te verzamelen, kunnen ze beter opkomen voor de belangen van mantelzorgers en mensen met dementie. 

Help mee en vul de vragenlijst in

Deze vindt u op www.dementiemonitor.nl. Invullen duurt ongeveer 20 minuten. Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen, stuur dan een mail naar dementiemonitor@alzheimer-nederland.nl met vermelding van uw naam en adres.

Nu ook voor mensen met dementie

Het is de 8e keer dat Alzheimer Nederland de Dementiemonitor organiseert. Nieuw dit jaar is dat niet alleen mantelzorgers, maar óók mensen met dementie een vragenlijst kunnen invullen. Ook deze is te vinden op www.dementiemonitor.nl, en ook voor deze vragenlijst is een papieren versie beschikbaar.

Ga naar dementiemonitor.nl